Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus Iværksætterfestival

Iværksætterfestival

KOM TIL IVÆRKSÆTTERFESTIVAL 

  • Mød andre iværksættere og lad dig inspirere af spændende oplæg og masterclasses.

Iværksætterfestival på DOKK1

Studentervæksthus Aarhus er i samarbejde med DOKK1 vært ved en 1-dags Iværksætterfestival, der afvikles som en del af Aarhus Festuge. Med dagen ønsker vi at samle iværksættere på tværs af byens forskellige iværksættermiljøer og –felter, for på den måde skabe grundlag for nye kontakter, netværk, sparring og inspiration. Samtidig ønsker vi at sætte spot på Aarhus som iværksætterby.  

Vi inviterer derfor alle interesserede iværksættere til at rykke kontoret ned på DOKK1 for en dag. Vi sørger for borde, strøm og net, sådan at der er mulighed for at kombinere fordybet arbejde med netværksdannelse og inspiration.

I løbet af dagen er vi samtidig vært for forskellige iværksætterforedrag og masterclasses, som både iværksætterne og alle andre interesserede har mulighed for at deltage i. Iværksætterfestivalen er gratis for alle at tage del i.  

Dato og oplægsholdere ved Iværksætterfestivalen 2017, vil blive annonceret her på siden start august sammen med links til tilmelding til hhv. kontorplads og oplæg/masterclasses. 

Læs om Iværksætterfestivalen 2016 og 2015.    

 

 

Hør om Iværksætterfestival 2016 her

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 03.04.2017