Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus Kontakt Særligt for ansatte på AU

Særligt for ansatte på AU

AU-ansat

Hvis du som AU-ansat er i kontakt med studerende, som ønsker hjælp til iværksætter-idéudvikling eller udvikling af et startup, må du meget gerne henvise dem til os. Vi er et tværfagligt tilbud og henvender os dermed til alle AU-studerende, uanset studieretning og iværksættererfaring. 

Underviser

Hvis du er underviser i entreprenørskabs-/innovations-/iværksætter(relaterede) fag er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med undervisning inden for disse temaer og tilbyder at komme ud og afholde en workshop, som led i dit undervisningsforløb. Indhold, omfang og formål vil naturligvis blive tilpasset undervisningen som helhed. Vi tilbyder herudover at formidle kontakt til de studerende i Studentervæksthuset, der kan tage del i din undervisning mhp. at få formidlet specifikke teorier på en levende, casebaseret måde. Vi har studerende fra alle fire hovedområder, hvis iværksættererfaringer og iværksætterprojekter spænder vidt, fra web-services, til kulturprojekter, til konsulenthuse, til fysiske produkter.     

Medarbejder i et af AU's karrierecentre/Studievejleder

Er du ansat på et af AU’s karrierecentre eller er du studievejleder, er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at afvikle et arrangement for de studerende om mulighederne for at få erhvervserfaring og/eller skabe sit eget job som iværksætter. Vi har gode erfaringer med at kombinere oplæg, case-fortællinger og praktiske øvelser. På den måde får de studerende en bred indføring i, hvordan netop deres faglighed kan bruges som iværksættere og de får en smagsprøve på, hvordan de konkret kan arbejde med idé- og virksomhedsudvikling. Efter arrangementet vil de ligeledes vide, hvilke muligheder de har for at få hjælp med deres iværksætter-projekter, mens de studerer på AU. Vi tilrettelægger naturligvis det enkelte arrangement i tæt samarbejde med jer og afpasser det efter den konkrete målgruppe. 

54836 / i29