Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus LEAD-IN forløbet

LEAD-IN forløbet

ER DU ALLEREDE IVÆKSÆTTER ELLER KLAR TIL AT BLIVE DET?    

  • Alle studerende på AU, der ønsker at blive en del af STUDENTERVÆKSTHUSET og få adgang til rådgivning, kontorfællesskab og tværfagligt netværk skal starte med at deltage i vores ”lead-in” workshopforløb.    

Bliv en del af AU’s iværksættermiljø og få rådgivning tilpasset dig og din idé/virksomhed.

Hvad er LEAD-IN forløbet?

LEAD-IN workshop-forløbet fungerer som obligatorisk introduktion til Studentervæksthuset (SVAA) - både vores kultur, netværk og metoder. Derfor skal alle, der ønsker en plads i SVAA, tilmelde sig LEAD-IN. LEAD-IN er for alle studerende på AU – både dig, der har en spæd idé til en iværksættervirksomhed og dig, der er kommet længere i udviklingen af en start-up. Vi hjælper dig der, hvor du er, og anbefaler efter workshop-forløbet, hvilket af husets programmer, der passer bedst til den videre udvikling af din idé/start-up.  

Hvad skal du overveje?

Du skal overveje, om du har lyst og tid til at deltage på 5 workshops á 3 timer med det formål at blive klogere på, hvordan det er at arbejde med iværksætteri i STUDENTERVÆKSTHUS AARHUS. Du skal ligeledes sætte et par timer af til hjemmearbejde mellem hver workshop. Du kan efter de fem workshops tage stilling til, om du ønsker at fortsætte med at udvikle din start-up(idé) i regi af Studentervæksthuset og også hvilket program, der passer bedst til dig. Det hjælper vi dig naturligvis med.  

Kriterier for optag

Alle studerende på AU, der arbejder med udvikling af en start-up eller har fået en idé, som de ønsker at afprøve, kan tilmelde sig LEAD-IN forløbet. Der er et begrænset antal pladser, og optag sker efter først-til-mølle princippet. Der er optag fire gange årligt.  

Efter LEAD-IN

Hvis din start-up stadig er på idéstadie, eller din virksomhed er meget ung, vil det være meningsfuldt at fortsætte i TAKE OFF programmet efter LEAD-IN workshop-forløbet. Er du længere i udviklingen af din virksomhed, kan du efter LEAD-IN workshop forløbet vælge at søge videre i enten ACCELERATE eller VÆKST programmet.  

Er du stadig i tvivl?

Hvis du endnu er i tvivl om iværksætteri er noget for dig eller endnu ikke har en idé, som du ønsker at arbejde med, kan du deltage i workshoppen ”SMAG på iværksætteri” eller møde os på onsdagsmorgenmøder, hvor vi gerne fortæller mere om mulighederne i Studentervæksthuset.  

Tilmelding til LEAD-IN forløbet

Der er optag til LEAD-IN fire gange årligt: d. 1/3; d. 1/5; 1/8 og d. 1/10.

OBS! Næste tilmeldingsfrist til LEAD-IN forløbet er den 1. oktober 2017

Spørgsmål til LEAD-IN

Har du spørgsmål vedrørende LEAD-IN forløbet, kan du kontakte Maria Ovesen på mo@au.dk

55543 / i29