Du er her: AU  Studerende  AU Studentervæksthus Morgenmøder og Torsdagstaler

Morgenmøder og Torsdagstaler

Morgenmøder og torsdagstaler i Studentervæksthus Aarhus

 • Hveranden onsdag morgen og udvalgte torsdag aftener

Morgenmøder i AU Studentervæksthus

Hver anden onsdag er der mulighed for at komme til inspirerende morgenmøder i AU Studentervæksthus. Til hvert morgenmøde inviterer vi oplægsholdere til at fortælle om forskellige iværksætter-relaterede emner. Hvert oplæg har et nyt tema som overskrift, sådan at vi over en periode dækker en række vidt forskellige aspekter ved iværksætteri. Morgenmøderne finder sted i tidsrummet 8:15-9:00. AU Studentervæksthus byder på morgenbrød og kaffe, og efter det "officielle program" er der mulighed for at blive hængende og netværke.

Onsdagsmorgenmøderne er åbne for alle - nuværende og tidligere brugere af huset samt alle andre, der har lyst til at høre spændende oplæg og til eventuelt at møde vores iværksættere og høre mere om huset. Går du og sysler med en idé, er onsdagsmøderne en rigtig god mulighed for at komme og få inspiration til og sparring omkring, hvordan du kan komme videre.

  Program for morgenmøder 2017/2018 (opdateres løbende)

  DatoOplægsholderEmne
  21/3-18Martin Mogensen, Sirenia (tidl. Cetrea A/S)Et tech-eventyr bliver til  
  4/4-18Johanne La Cour, Campfire & Co.Sådan skaber du et community
  18/4-18Jens Lind-Winther, Value Selling AssociatesValue selling
  2/5-18Heidi Buus, Kraft & PartnersLedelseskraft

  Torsdagstaler

  AU Studentervæksthus inviterer flere gange hvert semester til konferencer med speakere med stor erfaring og knowhow inden for emner koblet til iværksætterifeltet. Torsdagstalerne er baseret på personlige fortællinger med mulighed for at få et bredt indblik i den enkelte speakers specialistviden, erfaringer og succeshistorier med plads til efterfølgende spørgsmål og dialog. AU Studentervæksthus byder i forbindelse med torsdagstalerne på snacks, vand og øl.

  Torsdagstalerne er åbne for alle – nuværende og tidligere brugere af huset samt alle andre, der har lyst til at høre spændende oplæg om iværksætter-relevante temaer.

  Ønsker du at deltage?

  Morgenmøder og Torsdagstaler foregår på Møllevangs Allé 142, 8200 Aarhus N.
  Du finder og tilmelder dig til de enkelte begivenheder her:

  Spørgsmål og forslag til oplægsholdere

  Har du spørgsmål eller forslag til oplægsholdere, som du gerne vil inspireres af og dele med andre, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til Signe Trier Simonsen, signetrier@au.dk

  41920 / i29