Du er her: AU  Studerende  AU Studentervæksthus Oversigt over programmerne i AU Studentervæksthus

Oversigt over programmerne i AU Studentervæksthus

I AU STUDENTERVÆKSTHUS har vi programmer, der passer til dig, uanset hvor du er på din iværksætterrejse. Vi er et entreprenørielt miljø, hvor videndeling er i højsædet - både iværksætterkolleger, konsulenter og eksterne rådgivere møder dig der, hvor du er, og hjælper videre derfra. Der er derfor både hjælp at hente for dig, der har en spæd idé og ønsker at undersøge idéens potentiale, og dig der arbejder med at vækste og udvikle en økonomisk bæredygtig start-up. Her er en kort beskrivelse af vores programmer og sammenhængen mellem dem.

LEAD-IN forløbet

LEAD-IN forløbet er begyndelsesstedet for alle, der ønsker at være en del af AU STUDENTERVÆKSTHUS. Forløbet indledes med 5 workshops, som introducerer dig til husets kultur, metoder og tilbud. I LEAD-IN forløbet arbejder du også med at (videre)udvikle din forretningsmodel eller undersøge din start-up idé og får sparring fra både konsulenter og andre iværksættere.   

TAKE OFF programmet

I TAKE OFF programmet bliver du indskrevet som bruger af AU STUDENTERVÆKSTHUS. Det vil sige, at du får mulighed for at have din daglige gang i huset, hvor du kan benytte dig af et kontorfællesskab og søge hjælp og sparring hos husets øvrige brugere, der alle sammen kender til de udfordringer, der knytter sig til at opstarte virksomhed. Du eller I (hvis I søger ind som team) får tilknyttet en fast konsulent og får adgang til månedlig rådgivning fra en advokat og revisor.  

ACCELERATE programmet

ACCELERATE programmet er for dig, der har deltaget i LEAD-IN forløbet eller TAKE OFF programmet og opfylder kriterierne for ACCELERATE. Du har besluttet dig for at arbejde videre med udviklingen af din forretningsmodel og eventuelt undersøge, om du kan skabe et job til dig selv eller andre i din start-up. Du får gennem workshops, sparring fra konsulenter og eksterne rådgivere hjælp til at udvikle en økonomisk bæredygtig forretningsmodel og videreudvikle dine entreprenørielle kompetencer.  

VÆKST programmet

Dette program er for dig, der er klar til at lade din virksomhed vokse yderligere og opfylder kriterierne for VÆKST programmet (fx i form af ansættelser eller skalering). I programmet får du støtte til at bedrive ledelse, skalere forretningsmodellen og på sigt flytte ud af AU STUDENTERVÆKSTHUS med en sund og bæredygtig virksomhed. I dette program får din virksomhed blandt andet tilknyttet et Advisory Board med eksterne erhvervsfolk.

OBS: Du kan søge direkte i VÆKST programmet efter LEAD-IN forløbet, hvis din virksomhed allerede er i vækst.

55537 / i29