Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus Oversigt over vores programmer

Oversigt over vores programmer

Vi hjælper dig der hvor du er med din idé eller din startup

  • Læs om vores programmer her

I Studentervæksthus Aarhus har vi programmer, der passer til dig, uanset hvor du er på din iværksætterrejse. Vi er et entreprenørielt miljø, hvor videndeling er i højsædet - både iværksætterkolleger, rådgivere og eksterne mentorer møder dig der, hvor du er, og hjælper videre derfra. Der er derfor både hjælp at hente for dig, der har en spæd idé og ønsker at undersøge idéens potentiale, og dig der arbejder med at vækste og udvikle en økonomisk bæredygtig start-up. Her er en kort beskrivelse af vores programmer og sammenhængen mellem dem.

LEAD-IN

LEAD-IN er begyndelsesstedet for alle, der ønsker at være en del af Studentervæksthus Aarhus. Forløbet indledes med 5 workshops, som introducerer dig til husets kultur, metoder og tilbud. I LEAD-IN forløbet arbejder du også med at (videre)udvikle din forretningsmodel eller undersøge din start-up idé og får sparring fra både rådgivere og andre iværksættere.   

TAKE OFF

I TAKE OFF programmet bliver du indskrevet som bruger af Studentervæksthus Aarhus. Det vil sige, at du får mulighed for at have din daglige gang i huset, hvor du kan benytte dig af et kontorfællesskab og søge hjælp og sparring hos husets øvrige brugere, der alle sammen kender til de udfordringer, der knytter sig til at opstarte virksomhed. Du eller I (hvis I søger ind som team) får tilknyttet en fast rådgiver og får adgang til månedlig rådgivning fra en advokat og revisor.  

ACCELERATE

ACCELERATE programmet er for dig, der har deltaget i LEAD-IN forløbet og TAKE OFF programmet og opfylder kriterierne for ACCELERATE. Du har besluttet dig for at arbejde videre med udviklingen af din forretningsmodel og eventuelt undersøge, om du kan skabe et job til dig selv eller andre i din start-up. Du får gennem workshops, sparring fra rådgivere og eksterne mentorer hjælp til at udvikle en økonomisk bæredygtig forretningsmodel og videreudvikle dine entreprenørielle kompetencer.  

NAVIGATE

Dette program er for dig, der er klar til at lade din virksomhed vokse yderligere og opfylder kriterierne for NAVIGATE programmet (fx i form af ansættelser eller skalering). I programmet får du støtte til at bedrive ledelse, skalere forretningsmodellen og på sigt flytte ud af Studentervæksthus Aarhus med en sund og bæredygtig virksomhed. I dette program får din virksomhed blandt andet tilknyttet et Advisory Board med eksterne erhvervsfolk.

55537 / i29