Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus Åbne Events

Åbne Events

Åbne Events i Studentervæksthus Aarhus/AU Incubator

  • Oplev huset gennem vores events

Åbne events hos Studentervæksthus Aarhus/AU Incubator

Tips til revision, konkrete redskaber til at lukke et salg eller en inspirerende historie fra en iværksætter, som har fået succes. Studentervæksthus Aarhus holder ugentligt events for byens iværksættermiljø. Eventsene er gratis og åben for alle – det eneste, der kræves, er, at alle deltagere kan fremvise en billet.

Vores events er også en god mulighed for dig, der er studerende – og overvejer om iværksætteri er noget for dig – til at opleve vores hus. Har du lyst, vil du kunne få en rundvisning i huset, møde andre iværksættere og få en snak med en rådgiver, der kan give dig sparring omkring dit næste, bedste skridt.

Morgenmøder
Hver anden onsdag sætter vi kaffe over, henter croissanter og åbner dørene for vores Morgenmøder. På scenen står personer, som har en historie eller evner, som iværksættere kan have gavn af at få indsigt i. Vi dækker op fra klokken 08.15. Taleren går på klokken 08.30 og taler i en halv time. Efterfølgende kan du enten blive hængende og netværke – eller flyve videre til undervisning eller på arbejde. Men husk at hente en billet. Det gør du via eventen på vores Facebookside.

Crash courser
At være iværksætter bliver lettere, hvis du har visse basale færdigheder i din redskabskasse som for eksempel evnen til at lave et budget, lave en partnerskabsaftale eller ganske enkelt viden om, hvad et CVR-nummer er. Derfor holder vi flere gange om året Crash Courses i for eksempel revision og virksomhedstyper – og andre værktøjs-emner, som startups har brug for. Kurserne er gratis – det eneste, du skal huske, er, at hente din billet. Det sker via eventen på vores Facebookside.

Iværksætterfestival
En gang om året samler vi - i samarbejde med DOKK1 og Aarhus Kommune - hele startup-økosystemet i smilets by til en festival for iværksættere. I 2019 sker det torsdag den 12. september. Det er en dag i iværksætteriets tegn, hvor vi sætter rammer for networking og inspiration. På scenen står #localheros fra startup-miljøet, som giver gode råd, tips og erfaringer videre til morgendagens stjerner.  

Program for morgenmøder 2019 (opdateres løbende)

Dato OplægsholderEmne
2/10-2019René Damkjer, Chekonsulent, Innovationsfonden og Søren Grønbæk Nielsen,Erhvervskundechef, Vækstfonden Opportunities with Innovation Fund DK and Vaekstfonden (UK)
30/10-2019Malene Arvin, Founder,  Yo Studio TBA
13/11-2019Anders Søndergaard, Founder,  Resilio TBA
27/11-2019Jakob Storgaard, Co-founder,  Fifty Fifty Studio TBA

Ønsker du at deltage?

Morgenmøder og Events foregår på Møllevangs Allé 142, 8200 Aarhus N.
Du finder og tilmelder dig til de enkelte begivenheder her:

Spørgsmål og forslag til oplægsholdere

Har du spørgsmål eller forslag til oplægsholdere, som du gerne vil inspireres af og dele med andre, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til Signe Trier Simonsen, signetrier@au.dk

41920 / i29