Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus LEAD-IN

LEAD-IN

ER DU IVÆKSÆTTER ELLER DRØMMER DU OM AT BLIVE DET?    

  • Alle studerende på AU, der ønsker at blive en del af STUDENTERVÆKSTHUSET og få adgang til rådgivning, kontorfællesskab og tværfagligt netværk skal starte med at deltage i vores ”lead-in” workshopforløb.    

Bliv en del af AU’s iværksættermiljø og få rådgivning tilpasset dig og din idé/virksomhed.

Hvad er LEAD-IN?

Er du studerende på Aarhus Universitet? Og har du en idé eller et igangværende startup, som du drømmer om at udvikle? Så er LEAD-IN det rigtige match. Over fem workshops à tre timer få du værktøjskassen fuld af redskaber, som hjælper dig med at validere, udvikle og pitche din idé. Når du går ud af døren efter sidste workshop, er du derfor både klogere på egne kompetencer og motivation og du har fået sparring på din idé eller startup. Sidst men ikke mindst har du redskaberne til at komme videre – enten på egne ben eller som en del af Studentervæksthus Aarhus.  

For spirende ideer og etablerede startups

Når du deltager på LEAD-IN kan du både have en spæd idé eller allerede være i gang med at udvikle og sælge dit produkt – vi møder dig der, hvor du er. Det vigtigste er, at du har lysten til at arbejde med dit koncept og dine kompetencer, at du er nysgerrig og tør lade dig udfordre. LEAD-IN tager afsæt i velfunderede iværksætterteorier og aktuel forskning, men er altovervejende øvelses- og praksisbaseret.  Vi har otte års erfaring i at hjælpe iværksættere som for eksempel Sculpto, Baser, Texta og ITminds, og vil vi også meget gerne hjælpe dig. 

Dedikation, hjemmearbejde og en vej videre

På LEAD-IN lærer du vores netværk, metoder, kultur og ikke mindst Studentervæksthus Aarhus at kende. Du skal møde op hver gang – og er du forhindret pga af undervisning eller sygdom, skal du melde afbud. Undervejs skal du desuden regne med, at vi stiller dig opgaver, som skal løses mellem hver workshop.   

LEAD-IN er obligatorisk for alle, der ønsker at blive en del af Studentervæksthus Aarhus. Også selvom du har CVR-nummer. Når du er tilmeldt LEAD-IN og undervejs i forløbet, er du velkommen til at benytte vores faciliteter. Har du lyst til at fortsætte din startup-rejse hos os efter LEAD-IN, kan du søge om optagelse i TAKE OFF programmet. Den første i hver måned kan du søge om optagelse i ACCELERATE eller NAVIGATE programmet. 

Sådan ansøger du

Der er begrænset antal pladser på LEAD-IN. Du – eller en fra ejerkredsen i virksomheder - skal være studerende på Aarhus Universitet for at kunne deltage. Alle studerende med en idé eller en igangværende startup kan tilmelde sig og pladserne tildeles på først-til-mølle basis. Der er optag tre gange årligt, og man tilmelder sig enten individuelt eller som team.

Er du i tvivl?

Så kig forbi til et af vores morgenmøder og få en snak med rådgiverne på forløbet (onsdage i lige uger). 

Tilmelding til LEAD-IN forløbet

Der er optag til LEAD-IN tre gange årligt.

Næste tilmeldingsfrist til LEAD-IN forløbet 2020 offentliggøres her.

Spørgsmål til LEAD-IN

Har du spørgsmål vedrørende LEAD-IN forløbet, kan du kontakte Annette Braad Christensen, abc@au.dk

Efter LEAD-IN

Har du lyst til at fortsætte din startup-rejse hos os efter LEAD-IN, kan du søge i TAKE OFF programmet, og den første i hver måned kan du søge i ACCELERATE og NAVIGATE programmerne:  

55543 / i29