Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus Oversigt over vores programmer

Oversigt over vores programmer

Vi hjælper dig der hvor du er med din idé eller din startup

  • Læs om vores programmer her

I Studentervæksthus Aarhus har vi programmer, der passer til dig, uanset hvor du er på din iværksætterrejse. Vi er et entreprenørielt miljø, hvor videndeling er i højsædet - både iværksætterkolleger, rådgivere og eksterne mentorer møder dig der, hvor du er, og hjælper videre derfra. Som indskrevet i et af vores programmer, får du mulighed for at have din daglige gang i huset, hvor der er kontorfaciliteter og masser af iværksættere at sparre med. Du får desuden en fast rådgiver, som hjælper dig med at udvikle din idé eller startup.    

LEAD-IN

LEAD-IN er begyndelsesstedet for alle, der ønsker at være en del af Studentervæksthus Aarhus. Forløbet består af 5 workshops, som introducerer dig til husets metoder og kultur og giver dig et stærkt og alsidigt iværksætternetværk. På LEAD-IN arbejder du med at (videre)udvikle din idé og forretningsmodel, med input og sparring fra workshop-facilitator og andre iværksættere.   

TAKE OFF

TAKE OFF programmet er næste skridt, såfremt du ønsker at søge ind i vores programmer efter LEAD-IN. I TAKE OFF etableres samarbejdet med din faste rådgiver. Du får desuden adgang til husets fysiske faciliteter og til en række interne tilbud, såsom mulighed for månedlig sparring med advokat og revisor. Er du stadig i gang med at indkredse din idé og finde ud af, hvem dine første kunder/brugere er, vil det være oplagt at blive i TAKE OFF. Har du sandsynliggjort hvad du skal sælge og hvem dine kunder er og/eller laver du allerede salg/har brugere, kan du søge videre i et af de andre programmer.  

ACCELERATE

ACCELERATE programmet er for dig, der har deltaget i LEAD-IN forløbet og TAKE OFF og opfylder kriterierne for ACCELERATE. Du har gennem tests og interaktion med dine (potentielle) kunder/brugere opnået et tydeligt billede af, hvad det er du skal sælge, til hvem – og er måske allerede i gang – og du ønsker at undersøge, om du via din startup kan skabe et job til dig selv eller andre. I ACCELERATE fortsætter du samarbejdet med din rådgiver og får desuden kvartalsvis sparring fra en ekstern mentor. Begge dele med det formål at hjælpe dig med at udvikle din forretningsmodel (via salg/brug af dit produkt) og dine entreprenørielle kompetencer.  

NAVIGATE

NAVIGATE programmet er for dig, der har deltaget i LEAD-IN og TAKE OFF (og evt. ACCELERATE), er klar til at lade din virksomhed vækste og opfylder kriterierne for NAVIGATE, fx i form af ansættelser eller funding, samt skaleringspotentiale. I programmet fortsætter samarbejdet med din rådgiver og du får desuden kvartalsvis sparring fra to eksterne mentorer. Formålet er at støtte dig i at skalere din forretningsmodel, bedrive sund ledelse og forhåbentlig være i stand til at rykke ud af Studentervæksthuset med en sund og bæredygtig forretningsmodel.    

55537 / i29