Du er her: AU  Studerende  Studentervæksthus Aarhus TAKE OFF

TAKE OFF

VIL DU FORTSÆTTE DIN IVÆRKSÆTTERREJSE?

  • BLIV EN DEL AF Studentervæksthus Aarhus OG FÅ ADGANG TIL RÅDGIVNING, KONTORFÆLLESSKAB OG TVÆRFAGLIGT NETVÆRK MED VORES TAKE OFF PROGRAM. 

Få hjælp til at udvikle din virksomhed eller din idé

Hvad er TAKE OFF?

I TAKE OFF programmet får du tilknyttet en rådgiver og evt. en mentor, der hjælper dig med at undersøge din idés potentiale og videreudvikle din forretningsmodel. Du får også gratis advokat og revisorhjælp samt masser af sparring fra andre iværksættere i Studentervæksthus Aarhus.

Formålet med programmet er, at du bliver skarp på, hvem der er dine første kunder (eller brugere) og hvad det præcist er for en værdi, din idé skaber for dem. Den viden er fundamentet for at lykkes, hvad end du ønsker at realisere et projekt eller skabe en bæredygtig forretning. Med afsæt i metoderne fra LEAD-IN støtter vi dig i at komme ud og få testet dine antagelser og reflektere over den viden, du indhenter. Når du har opnået en solid viden om dine kunders problemer (eller behov) og identificeret en gruppe, som forholder sig positivt ift. din idé, kan du søge i ACCELERATE programmet.

I TAKE OFF programmet bliver du indskrevet som bruger af Studentervæksthus Aarhus. Det vil sige, at du får mulighed for at have din daglige gang i huset, hvor du kan benytte dig af et kontorfællesskab og søge hjælp og sparring hos husets øvrige brugere, der alle sammen kender til de udfordringer, der knytter sig til at opstarte virksomhed. Du eller I (hvis I søger ind som team) får tilknyttet en fast rådgiver og får adgang til månedlig rådgivning fra en advokat og revisor.

Hvem er det for?

Hvis din start-up stadig er på idéstadiet eller din virksomhed er meget ung, vil det være meningsfuldt at fortsætte i TAKE OFF programmet efter LEAD-IN workshop-forløbet. I TAKE OFF er der mulighed for at udvikle alle former for startup-ideer, herunder socialøkonomiske virksomheder, eventbaserede virksomheder og kulturelle projekter.

Er du længere i udviklingen af din virksomhed, kan du efter LEAD-IN workshop-forløbet vælge at søge videre i enten ACCELERATE eller NAVIGATE programmet.

Hvad skal du overveje og hvad skal du bidrage med?

Du skal først og fremmest overveje, om du har lyst til at arbejde videre med din idé og om du har lyst til at prioritere tid til at være iværksætter samtidig med at du studerer på AU. Programmet kræver som minimum, at du mødes med en rådgiver i ca. en time hver 4.-6. uge. Desuden forventer vi, at du bidrager aktivt til at vedligeholde og styrke husets iværksættermiljø med din tilstedeværelse og lyst til at hjælpe andre. Det er først og fremmest brugere af Studentervæksthus Aarhus, der skaber og opretholder husets engagerede, åbne og hjælpsomme stemning – og en uvurderlig kultur omkring netværk og videndeling. Bliver du optaget i TAKE OFF, forventer vi selvfølgelig, at du bidrager hertil med dit engagement og din viden.  

Kriterier for optag

Alle studerende fra Aarhus Universitet, der ønsker at være en del af Studentervæksthus Aarhus skal først deltage i LEAD-IN forløbet, som består af 5 workshops á 3 timer, der afvikles henover 5 uger. Ønsker du herefter at fortsætte i TAKE OFF programmet, kan du ansøge om en plads efter workshop-forløbet. Ansøgningsskemaer udleveres af rådgiverne i Studentervæksthus Aarhus.

Du kan maximalt være i TAKE OFF programmet i 9 måneder efter LEAD-IN workshopforløbet. I den periode er det muligt at tilegne sig en grundig indsigt i idé- og startupudvikling. Herefter skal du tage stilling til, om du vil fortsætte i et af husets andre programmer eller ønsker at afslutte dine iværksætteraktiviteter i Studentervæksthus Aarhus.

Optag til TAKE OFF

Du ansøger om en plads til TAKE OFF programmet ved afslutningen af LEAD-IN forløbet. Efterfølgende er der optag til ACCELERATE og NAVIGATE programmerne den førte i hver måned.

Muligheder i TAKE OFF

Som en del af TAKE OFF programmet får du:

  • Adgang til kontorfællesskab, hvor du kan arbejde med din idé eller virksomhed
  • Adgang til mødelokaler, som du kan booke efter behov
  • Gratis rådgivning fra advokat og revisor en gang om måneden
  • En rådgiver, der giver sparring og vejledning ift. udvikling af dig og din forretning
  • Et tværfagligt netværk, der kender de udfordringer, du står overfor
  • Mulighed for at få tilknyttet en mentor, der selv har været iværksætter.

Spørgsmål til TAKE OFF

Har du spørgsmål vedrørende deltagelse i TAKE OFF, kan du kontakte Maria Ovesen mo@au.dk

Det er muligt at søge om optagelse i TAKE OFF efter deltagelse i LEAD-IN workshop forløbene.

Vi glæder os til at møde dig!

32798 / i29